Onze geschiedenis

Zonnepanelen worden aan de lopende band geïnstalleerd. Iedereen in Nederland kan en mag zonnepanelen installeren. Deze monteurs zijn niet altijd gecertificeerd. Hierdoor ontstaan soms zeer gevaarlijke situaties. 

OnderhoudUwZonnepanelen.nl is in het leven geroepen om ook uw installatie veilig en winstgevend in bedrijf te houden.

Schakel ons in voor een correcte nazorg, veiligheid en behoud van rendement

Zonnepanelen die verkeerd zijn geïnstalleerd bevatten soms de meest bijzondere situaties. Zo kunnen ze brand gevaarlijk zijn, losliggende panelen hebben of er zijn systemen die zelfs nog nooit gewerkt hebben.

Ook correct geïnstalleerde systemen hebben onderhoud nodig. Zonnepanelen zijn niet onderhoudsvrij, zoals verkopers dit vaak beweren. Een zonnepaneel kan minder efficient werken door vuil, maar ook na een zware storm. Het is dus van belang om jaarlijks een controle uit te laten voeren en de balans op te laten maken. Wij controleren tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt de constructie, vervangen indien nodig kapotte kabels en omvormers die stuk zijn gegaan en reinigen alle zonnepanelen, zodat u het maximale rendement uit uw installatie kan halen.

OnderhoudUwZonnepanelen.nl is van mening dat er weinig tot geen nazorg wordt geboden na installatie. Daarom zijn wij in heel Nederland voor u actief om professioneel onderhoud te verzorgen op jaarlijkse basis. Onze monteurs staan voor een correcte nazorg, veiligheid en het behoud van rendement.

× Hoe kan ik u helpen?